lincsquad

lincsquad

lincsquad Tasarımı tasarımı Babalar Günü Tasarımları kategorisinde yayınlanmıştır. Bu dosya tamamen ücretsiz kullanıma tabidir. Buradan indirerek dilediğiniz yerlerde kullanabilirsiniz.Linc Squad lincsquad giyim moda tasarım https://lincsquad.com/ Linçsquad markasının ikinci sezon ürünlerinde diğer ürünlere kıyasla renkleri ve tasarımıyla farklı olan sweatshirt. Ürün koleksiyondaki diğer her ürün gibi oversize kesimlidir. Siyah renkte olan ürünün ön ve arkasında tasarım baskılar vardır. Kollarında ise alev şeklinde baskılar bulunmaktadır. Sweatshirtün ön kısmında üzgün surat sembolü, arkasında ise mavi ve pembeden oluşan bir dünya şeklinin üzerinde üzgün surat, aynı dünyanın üstünde gri bulutlar ve dünyanın altında ise rengarenk harflerle Linçsquad yazmaktadır. İki kolunda da bulunan alev baskısı grafiti bir çizim gibi tasarlanmış ve sarı, turuncu, kırmızı tonları arasında yumuşak geçişlerle bir bütünlük sağlanmıştır. Berkcan Güven’in anneannesi Şahide Türe ile çektiği bir videosunda söylediği “Hiç mutlu değilim” sözünün zaman içerisinde ikonikleşmesi ile ortaya çıkan el çizimi mutsuz yüz ifadesi bu sweatshirtün ön yüzünde baskı olarak kullanılmıştır. Arka yüzünde ise tepesinde kara bulutlar bulunan üzgün dünya ve altındaki Linçsquad yazısı bu topluluktaki insanların dünyanın her yerinde olduğunun altını çizmektedir. Öte yandan dünya tasarımına daha detaylı bakacak olursak eğer dünyanın bir şeylerden dertli olduğunu da söyleyebiliriz. İki koldaki alev baskılarının ortasında olan dünyanın yangının ortasında kalmış olarak yorumlanması da mümkündür. Linçsquad yazısının fontu ve rengarenk oluşu onu çizgi film adlarının tasarımlarına benzetmektedir. Tüm baskı tasarımları tek tek bakıldığında farklı yorumlanırken bütüne bakıldığında farklı bir hikayeyi oluşturmaktadır. Aslında bu üründe tam anlamıyla bir görsel şölen sunulmaktadır. Ürünün kollarında ve yakasında bulunan ribanalar onu salaş görüntüsünden uzaklaştırmıştır. Oversize ve unisex olan ürünü çok kolay bir şekilde sokak modasına uygun kombinleyebilirsiniz. Çok fazla uğraşmanıza gerek kalmadan tarzınızı yansıtabileceğiniz ve bunu da rengarenk baskılarla süsleyebileceğiniz bir sweatshirttür. Skinny jeanler ile kombinlendiği zaman gayet sokakta görebileceğiniz bir görünüm sağlanırken etekler ile kombinlendiğinde daha şık ve tatlı bir kombin oluşmaktadır. Parlak taytlar ile kombinlenirse sevimli bir görünüm elde edilirken spor taytlarla spor bir görünüm elde edilebilir. Ürün salaş olmasa bile pantolon olarak daha salaş parçalar kullanıldığı zaman salaş ama şık bir görünüm elde edilmiş olacaktır. Hangi tarzda ya da hangi havada kullanırsan kullan senin kafandaki hikayeyi bu sweatshirt yansıtacaktır. https://lincsquad.com/collections/lincsquad/products/world-printed-long-tee-black

Etiketler

Maalesef bu konu hakkında destek sağlamıyoruz. Sadece içerik bulundurma hizmeti sunmaktayz.Bu hizmeti sağlayan websiteleri mevcut buralara girerek cretli/ücretsiz destek alabilirsiniz.
Bilgisayarınzda öncelikle bu dosyayı açabilecek bir program olması gerekmektedir.En kolay kullanmı ve popüler olan programlar; Winrar ve Winzip programlarıdır. Eğer bu2 programdan birisi bilgisayarınızda yüklüyse. İndirdiiniz dosyaya sağ tıklayarak "Klasre Çıkar"'ebasarak bulunduğu klasre çıkarabilirsiniz.
Websitemizde bulunan içeriklerin %90 kadarı farkl sitelerden alnmaktadır. Telif hakkı olmamasıiçin websitemiz üzerinde dosya tutmamaktayız. Bu nedenden dolayı içerik silindiğinde vektorler.com'dan da silinmektedir.Yine de bizimle iletişim bölümünden ulaşarak kırık link bildiriminde bulunabilirsiniz. Eğer dosyaya ulaşabilirsek size iletebiliriz.

Babalar Günü Tasarımları

Bu kategorideki dier mthiş tasarımlara gözatın.